A leggyorsabb megoldás mechanikus sorjázásra,csiszolásra és éllekerekítésre.

Mi itt a Q-fin-nél éllekerekítő, csiszoló és sorjázó gépeket fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk, illetve a fémmegmunkálás során keletkezett por szűrésére is kínálunk különböző megoldásokat. Holland szaktudás és professzionalizmus kombinációja a fémmegmunkálás területén. Gépeinket házon belül fejlesztjük kizárólag kiváló komponensek felhasználásával.

Történelem

A Q-fin 2012-ben alapult a Bax Metaal és a KW Machinehandel együttműködéséből. A KW Machinehandel több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a csiszolás és sorjátlanítás területén, míg a Bax Metal a fémiparban működik több, mint 25 éve. Közös munkájuknak hála minden adott, hogy a legjobb és leginnovatívabb csiszoló, éllekerekítő, sorjázó gépeket fejlesszük és gyártsuk Bergeijki üzemünkben.

Vízió

A fémmegmunkáló cégek zöme még mindig kézzel sorjáz, nagyon sok pénzt és időt felemésztve, ami kiküszöbölhető lenne a sorjázás automatizálásával. A Q-fin professzionális utómegmunkáló gépei leveszik a vásárló válláról a sorjázás, éllekerekítés, csiszolás terhét, azzal, hogy állandó minőségben, az adott specifikációknak megfelelően képes felület kezelni fém munkadarabjait

Küldetés
A Q-fin nagyra értékeli az innovációt és fő célkitűzésének tartja, hogy sorjázó, csiszoló és éllekerekítő gépeivel az utómegmunkáló ipar vezetőivé váljanak és azok is maradjanak.

Stratégia

Tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva fejlesztjük, építjük és értékestjük gépeinket. A vásárlók elégedettségére és lojalitására törekszünk azzal, hogy kiváló gépeket építünk sebesség és a különböző utómegmunkáló szolgáltatások számának tekintetében.

A tökéletes éllekerekítést a mi gépeinkkel lehet elérni, ami minket a Q-fin-nél büszkévé tesz.